Hogyan csatlakozz?

FYI: Aki szeretné az első között tesztelni az Indastartot, kövesse a Facebookon a Webisztán csoportot. Ott értesülhet leggyorsabban a bétateszt várható indulásáról és a jelentkezés módjáról. (HH)

Mit írnak rólunk?

2008.05.22. 11:35 hírbehozó

Most találtam rá erre a hírre:
Már zajlik az IndaStart tesztje, amely az Index Google Reader-jellegű szolgáltatása lesz. Mely a felhasználó kedvenc hírportáljainak és blogjainak figyelését, valamint információ-megosztást kínál.
Egyrészt tökre örülök neki, hogy mások is olyan izgatottan várják az indulást, mint mi. Másrészt érdekes, hogy milyen pletykák, tévhitek keringenek az Indastart körül. 

Bár hízelgő, hogy a Google Readerhez hasonlítja az Indastartot, a mi elképzelésünk azonban kicsit más az online hírolvasásról, mint a Google-é. Az Indastart nem Reader-klón.
A szolgáltatás kitalálásakor és fejlesztésekor próbáltuk a saját elképzeléseinket, vágyainkat követni.

Közben rátaláltam a pletyka forrására. A Figyelő terjeszti. Kár hogy ők sem kérdeztek meg minket. Szívesen elmondtam volna, hogy miért nem hiszünk a Google Reader-vonalban, és hogy szerintem merre tart az online hírolvasás. Abból talán jobban sejthették volna, hogy milyen is lesz az Indastart.

1 komment

Címkék: rólunk írták

A bejegyzés trackback címe:

https://indastart.blog.hu/api/trackback/id/tr72482038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

horvath_jano 2008.05.26. 20:59:36

Miért nem hisztek a Reader vonalban?
süti beállítások módosítása