Hogyan csatlakozz?

FYI: Aki szeretné az első között tesztelni az Indastartot, kövesse a Facebookon a Webisztán csoportot. Ott értesülhet leggyorsabban a bétateszt várható indulásáról és a jelentkezés módjáról. (HH)

Mi is az Indastart?

2008.05.30. 10:29 hírbehozó

Amennyit eddig tudhattok, hogy az Indastart az Inda kísérleti projektje. Ha valakinek mondd ez valamit: egy webes feedolvasó alkalmazás. Akiknek ez így nem mondd semmit, azoknak úgy tudnám leírni, hogy egy speciális hírportál, mely elsősorban a felhasználók kényeztetését tűzi ki céljául.

Szóval aki szokott/szeret híreket olvasni a weben, azoknak mindenképpen érdemes lesz kipróbálni. Egyelőre ennyit. Amint összeáll a szolgáltatás, azonnal megkezdődik a bétatesztelés. Amire bárki jelentkezhet. Mint korábban már írtam, első körben 40 netező kap hozzáférést az Indastarthoz. Aztán második körben ismét lehetőség lesz csatlakozni az indastarterek közösségéhez. Mi is nagyon várjuk már az indulást. Mindent tőlünk telhetőt megteszünk, hogy mihamarabb kipróbálhassátok.

Szólj hozzá!

Címkék: béta teszt

A bejegyzés trackback címe:

https://indastart.blog.hu/api/trackback/id/tr68494734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása