Hogyan csatlakozz?

FYI: Aki szeretné az első között tesztelni az Indastartot, kövesse a Facebookon a Webisztán csoportot. Ott értesülhet leggyorsabban a bétateszt várható indulásáról és a jelentkezés módjáról. (HH)

Az első 40

2008.05.26. 09:01 hírbehozó

Mint már jeleztük máshol is, a belső alfatesztet követően 40 "külsős" kap hozzáférést az Indastarthoz. Az indulást a Facebook Webisztán csoportjában tesszük majd közzé. Szóval valószínűleg közülük fog kikerülni az első 40 felhasználó.

Elsősorban olyanok jelentkezését várjuk a béta1-re, akiket nem zavar, hogy még nem működik teljes fényében egy szolgáltatás, és jelzik is felénk az esetleges bugokat. A béta1-et természetszerűen a béta2 követi majd. Szóval aki kimarad az első körből, nem marad le semmiről. Amilyen gyorsan lehet, bővítjük a felhasználók körét.

A várható indulás még egy picit arrébb van. Pár hetet biztosan kell várni. We do our best.

Szólj hozzá!

Címkék: béta teszt

A bejegyzés trackback címe:

https://indastart.blog.hu/api/trackback/id/tr14483638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása