Hogyan csatlakozz?

FYI: Aki szeretné az első között tesztelni az Indastartot, kövesse a Facebookon a Webisztán csoportot. Ott értesülhet leggyorsabban a bétateszt várható indulásáról és a jelentkezés módjáról. (HH)

Tömeges hibajavítás

2008.05.28. 15:14 hírbehozó

Az elmúlt napokban jópár hibát sikerült kijavítani az Indastartban. Maradt még pár olyan bug, mely nélkül nem küldhetjük alfatesztre a szájtot. Ha minden jól megy, hamarosan ezekre is megtaláljuk az ellenszereket, és akkor végre jöhet a belső alfa teszt.
Az alfa és a béta1 tesztelés alatt folyamatosan dolgozunk majd a felmerülő hibák javításán, valamint a betervezett új fícsörök, fejlesztenivalók implementálásán. Így amire a béta2 szakaszba ér az Indastart, reményeink szerint már egy masszív, alapjaiban jól működő szájtot tudunk mutatni a +40 bétatesztelőnek.

Szólj hozzá!

Címkék: teszt alfa bugjavítás

A bejegyzés trackback címe:

https://indastart.blog.hu/api/trackback/id/tr64491867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása