Hogyan csatlakozz?

FYI: Aki szeretné az első között tesztelni az Indastartot, kövesse a Facebookon a Webisztán csoportot. Ott értesülhet leggyorsabban a bétateszt várható indulásáról és a jelentkezés módjáról. (HH)

A magyar blogoszféra

2008.05.27. 09:02 hírbehozó

Az elmúlt sok hónapban nem volt időm annyi magyar blogot olvasni, mint amennyit szerettem volna. Most azonban a projekt kapcsán egyre többet nézem a freeblog, a blog.hu és a blogter, valamint a blogger.com blogjait. Próbálom megérteni a trendeket: miről szeretnek mostanában írni az emberek? van-e ebben változás az elmúlt években? mik azok a blogok, melyek olyan témákról szólnak, ami különleges, például azért, mert a tévékben, hírportálokon, újságokban nem nagyon foglalkoznak vele...

2 komment

Címkék: blogok trendek blogoszféra

A bejegyzés trackback címe:

https://indastart.blog.hu/api/trackback/id/tr25482027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kM 2008.05.29. 08:39:04

HH, nekem az a meglátásom, hogy a szolgáltatóknál történő blogolás (freeblog, bloghu, blogger) mellett egyre többen zúznak valamilyen CMS-sel, ált. wordpressel saját domain alatt.

Ezek közös jellemzője szerintem, hogy témaspecifikusabbak, mint a szolgáltatóknál nyitott blogok.

Valakiember (törölt) 2008.06.02. 22:15:20

Hát, a saját napunkat leíró blogokkal abszolútt nem foglalkozik a TV...

Kivéve, ha egy sztár az illeto, de azok nem nagyon szoknak blogolni...
süti beállítások módosítása