Hogyan csatlakozz?

FYI: Aki szeretné az első között tesztelni az Indastartot, kövesse a Facebookon a Webisztán csoportot. Ott értesülhet leggyorsabban a bétateszt várható indulásáról és a jelentkezés módjáról. (HH)

Az örök dilemma

2008.05.26. 16:22 hírbehozó

Gyorsabb legyen vagy látványosabb/okosabb? - a kettő együtt nem megy, így egy JS-szájt optimalizálásánál áldozatokat kell hozni vagy egyik vagy másik oldalon. Én hajlamos vagyok a látványosabb/okosabb-ra szavazni.

De persze nem lehet nem gondolni a nem annyira erős géppel, nem annyira gyors sávszéllel netező felhasználókra. Úgyhogy nyomozzuk az aranyközéputat...

2 komment

Címkék: optimalizálás

A bejegyzés trackback címe:

https://indastart.blog.hu/api/trackback/id/tr60488812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PozAko · http://pozako.freeblog.hu 2008.05.26. 22:02:18

Jó, hogy tudósítást adtok a fejlesztésről, de ennek a postnak most nem volt túl sok értelme. A látványosság nem sokat ér használhatóság nélkül, és az sem OK? ha valami használható, de rossz ránézni, ha nem csak a geek-ek a célcsoport. ;]

DuDe 2008.05.27. 08:53:04

PozAko: épp ezért kell az a bizonyos középút :)
süti beállítások módosítása